top
Mandskabsudlejning Murer Badevaerelse

Mandskabsudlejning Murer

Har I behov for en dygtig murer, der kan træde til? Tøv ikke med at kontakte Power Works.

Vi har både klinkemurere og almindelige murere. Alle er faglærte og er håndplukket med fokus på talent og effektivitet. De kan håndtere alt fra nybyg til renovering. Herunder bl.a.:

  • Flisemurer
  • Opmuring med mursten
  • Fugning
  • Facaderenovering
  • Indvendig renovering
  • Ombyg og tilbyg
  • Reparationer af murværk og fliser


Fokus på kvalitetsbevidsthed og tilfredshed

Pålidelighed, faglighed og grundighed er afgørende faktorer for, at et byggeprojekt kører på skinner. Det er derfor tre ting, vi lægger vægt på, når vi udvælger vores vikarer. En vikar fra Power Work møder velmotiveret og forberedt op – Hver dag!

Et tilfredsstillende stykke arbejde

Vores vikarer øger kvaliteten af dit arbejde – de er pålidelige, har en stærk faglighed og leverer aldrig et ufærdigt eller sjusket stykke arbejde. De er udvalgt med det udgangspunkt, at de skal være en force for ethvert byggeprojekt..

Power Works
-Din garanti for den rigtige vikar

Alle byggeprojekter er forskellige og derfor er der ofte brug for meget specifikke kvalifikationer, når der skal hyres folk ind.

Det er vi bevidste om hos Power Works, og derfor gør vi altid en dyd ud af at finde den rette murer til netop din opgave.

Det sikrer både dig og vikaren en god oplevelse.


Risiko og fornuftig investering

Vores vikarer er tilgængelige i den periode, du har brug for dem, uanset om det er én dag eller flere måneder. De træder også til ved både deltids- og fuldtidsopgaver.

Behovet på en byggeplads kan desuden hurtigt ændre sig, og derfor kan vores vikarer opsiges fra time til time. Det er også muligt at tilbyde fastansættelse efter 3 måneder.

Få tilbud på en
-Murer-vikar
Kontakt os i dag

Lyder Power Works som det rigtige vikarbureau for dig og din virksomhed? Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 50 50 30 Eller mail: info@powerworks.dk

Kontakt

PMP / POWERWORKS ApS
Åbakkevej 7B
2690 Karlslunde
 26 27 77 26
 pm@pedersen.mail.dk
CVR 40264760

© Copyright 2021 PMP POWERWORKS