top

Mandskabsudlejning Brolægger / rørlægger

Vi har et stærkt hold af faglærte brolæggere og rørlæggere, der er erfarne indenfor deres felt og har arbejdet på både store, små, komplekse og simple projekter.

Ved at vælge en brolægger- eller rørlæggervikar fra Power Works, får du en håndværker, der har bred erfaring med mangeartede opgaver.

Vedkommende møder altid velmotiveret og forberedt op, og er håndplukket med henblik på at kunne levere høj kvalitet og godt humør på byggepladsen.


Vores ambition er at have tilfredse kunder

Vi går aldrig på kompromis med pålidelighed, faglighed og grundighed. Når du indlejer vores brolæggere eller rørlæggere, kan du være sikker på at få faglært, dansktalende og dygtigt mandskab på dit projekt.

Fleksibel og ingen binding

Søger du en rørlægger eller brolægger vikar, der kan assistere, når du har brug for det?Hos os er der ingen binding. Hvis dit behov ændrer sig, eller hvis du ikke føler, at matchet mellem håndværkeren og dit projekt er rigtigt, kan du opsige fra time til time. Det giver dig en unik fleksibilitet, som sparer dig for både tid, besvær og penge. Skulle matchet være helt perfekt, har du også mulighed for at tilbyde vores vikarer fastansættelse efter 3 måneder.

Power Works
-Din garanti for den rigtige vikar

Slip dine bekymringer om at finde den rette medarbejder. Når du kontakter os, er det vores hovedopgave at finde en håndværker med de helt rigtige kompetencer til dit projekt.

Vi ved, at det rette match er afgørende for kvaliteten af arbejdet – og dermed også for din tilfredshed.

Det sikrer både dig og vikaren en god oplevelse.


Fleksibel vikar uden binding

Uanset om du har brug for en brolægger / rørlægger vikar i en dag eller flere måneder, fuldtid eller deltid, kan vi træde til.

Vores vikarer kan opsiges fra time til time, hvis dit behov har ændret sig eller hvis matchet ikke var det rette. Du får derfor fleksibel arbejdskraft helt uden binding.

Få tilbud på en
- Brolægger / rørlægger
Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte Per Michael Pedersen på tlf.: 2627 7726 Eller mail: pm@pedersen.mail.dk

Kontakt

PMP / POWERWORKS ApS
Åbakkevej 7B
2690 Karlslunde
 26 27 77 26
 pm@pedersen.mail.dk
CVR 40264760

Medlem af:


© Copyright 2023 PMP POWERWORKS APS