top

Mandskabsudlejning Arbejdsmænd / håndfolk

Søger du en enkelt håndmand eller måske et helt sjak af arbejdsmænd til et byggeprojekt? Så er vores vikarer klar til at give en hånd med.

Vores arbejdsmænd vikarer er stærke, har hænderne rigtigt skruet på og har stor erfaring med store og små opgaver på diverse arbejdsområder.

Blandt vores vikarer findes dygtige:

  • Arbejdsmænd til faglærte
  • Pladsmænd
  • Oprydningsfolk
  • Håndfolk til maskinførere


Forøget mandskab, når du har brug for det

Vores arbejdsmænd og håndmænd er en effektiv måde at udvide sit team på en prisvenlig og kvalitetsbevidst måde. De har erfaring med mange projekter og kan derfor bistå alt fra elektrikere og tømrere til brolæggere og murere.

Fokus på kvalitetsbevidsthed og tilfredshed

Pålidelighed, faglighed og grundighed er afgørende faktorer for, at et byggeprojekt kører på skinner. Det er derfor tre ting, vi lægger vægt på, når vi udvælger vores vikarer. En vikar fra Power Work møder velmotiveret og forberedt op – Hver dag!

Power Works
-Din garanti for den rigtige vikar

Vi udvælger vores arbejdsmænd med udgangspunkt i faglighed og erfaring. Det er afgørende for os, at vores arbejdsmænd er stabile, pålidelige og servicemindede. Det har de derfor alle sammen tilfælles.

Når du kontakter os om at indleje en eller flere arbejdsmænd, sikrer vi os at du får dem med de rigtige kompetencer til netop dit byggeprojekt.

Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om kvaliteten af deres arbejde – de har prøvet det før!


Fleksibel vikar uden binding

Uanset om du har brug for arbejdsmænd / håndfolk vikarer i en dag eller flere måneder, fuldtid eller deltid, kan vi træde til.

Vores vikarer kan opsiges fra time til time, hvis dit behov har ændret sig eller hvis matchet ikke var det rette. Du får derfor fleksibel arbejdskraft helt uden binding. 

Få tilbud på 
- arbejdsmænd / håndfolk

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte Per Michael Pedersen på tlf.: 2627 7726 Eller mail: pm@pedersen.mail.dk

Kontakt

PMP / POWERWORKS ApS
Åbakkevej 7B
2690 Karlslunde
 26 27 77 26
 pm@pedersen.mail.dk
CVR 40264760

Medlem af:


© Copyright 2023 PMP POWERWORKS APS