top

Jord og Beton-arbejder

Står du og har brug for en dygtig jord og beton-arbejder, der kan tage fat? Vores vikarer er uddannede og har stor erfaring med alt fra store renoveringsopgaver til nybyg og jernbinderi.

LÆS MERE

Murer

Mangler du en ekstra murer, der kan supplere dit faste team? Vi tilbyder faglærte murer-vikarer – både klinkemurere og almindelige murere. Vores vikarer er fleksible og har stor erfaring.

LÆS MERE

Tømrer

Vi tilbyder dygtige tømrere, du kan leje ind til dit byggeprojekt. Vores tømrere kan træde til på både store og små byggeprojekter, og vi kan altid finde én, der passer til netop dine behov.

LÆS MERE

Brolægger/Rørlægger

Vi tilbyder kvalificerede rør- og brolæggere, du kan leje ind i din virksomhed eller dit byggeprojekt. De er uddannede, erfarne indenfor deres felt og leverer altid et veludført og sikkert stykke arbejde.

LÆS MERE

Maskinfører

Mangler dit sjak en erfaren maskinfører vikar, der kan klare maskiner på op til 50 tons? Vi har stor ekspertise indenfor maskinføring og kan håndtere alt fra rendegravere og gravemaskiner til dumpere.

LÆS MERE

Arbejdsmænd/Håndfolk

Hos Power Works kender vi til vigtigheden af gode arbejdsmænd, der har hænderne rigtigt skruet på. Her kan du indleje vores arbejdsmænd, der er fleksible og går til hånde, hvor der er brug for det.

LÆS MERE

Maler

PM Powerworks tilbyder fagudlærte malere med en bred vifte af kompetencer og faglig ekspertise, som med kort varsel vil kunne rykke ud for udføre, Coatings, Gulvmaling, Spartling af væg Opsætning af filt.

LÆS MERE

Små og mellemstore opgaver

Til små og mellemstore opgaver (1-7 mænd) har vi et solidt og stort netværk af dygtige, polske håndværkere. Arbejdskraften er udenlandsk men kvaliteten er danske standarder.

LÆS MERE

Store opgaver

Til store opgaver (op til 150 medarbejdere) har vi et solidt og stort netværk af dygtige, Litauiske håndværkere. Arbejdskraften er udenlandsk men kvaliteten er danske standarder.

LÆS MERE

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 27 77 26 Eller mail: pm@pedersen.mail.dk

Kontakt

PMP / POWERWORKS ApS
Åbakkevej 7B
2690 Karlslunde
 26 27 77 26
 pm@pedersen.mail.dk
CVR 40264760

Medlem af:


© Copyright 2023 PMP POWERWORKS APS