top

Jord og Beton-arbejder

Står du og har brug for en dygtig jord og beton-arbejder, der kan tage fat? Vores vikarer er uddannede og har stor erfaring med alt fra store renoveringsopgaver til nybyg og jernbinderi.

Kontakt os

Murer

Mangler du en ekstra murer, der kan supplere dit faste team? Vi tilbyder faglærte murer-vikarer – både klinkemurere og almindelige murere. Vores vikarer er fleksible og har stor erfaring.

Kontakt os

Tømrer

Vi tilbyder dygtige tømrere, du kan leje ind til dit byggeprojekt. Vores tømrere kan træde til på både store og små byggeprojekter, og vi kan altid finde én, der passer til netop dine behov.

Kontakt os

Brolægger/Rørlægger

Vi tilbyder kvalificerede rør- og brolæggere, du kan leje ind i din virksomhed eller dit byggeprojekt. De er uddannede, erfarne indenfor deres felt og leverer altid et veludført og sikkert stykke arbejde.

Kontakt os

Maskinfører

Mangler dit sjak en erfaren maskinfører vikar, der kan klare maskiner på op til 50 tons? Vi har stor ekspertise indenfor maskinføring og kan håndtere alt fra rendegravere og gravemaskiner til dumpere.

Kontakt os

Arbejdsmænd/Håndfolk

Hos Power Works kender vi til vigtigheden af gode arbejdsmænd, der har hænderne rigtigt skruet på. Her kan du indleje vores arbejdsmænd, der er fleksible og går til hånde, hvor der er brug for det.

Kontakt os

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 50 50 30 Eller mail: info@powerworks.dk

Kontakt

RETORTHAVEN / POWERWORKS ApS
Betonvej 10
4000 Roskilde
 70 50 50 30
info@powerworks.dk
CVR 37358126

© Copyright 2021 RETORTHAVEN POWERWORKS